Tharos

Tharos

Η εταιρεία "Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του Παιδιού - ΑΜΚΕ" μέσα από το video που έφτιαξαν τα μέλη τους, μας επισημαίνουν την αναγκαιότητα της παρουσίας και των δύο γονιών στην ζωή των παιδιών είτε αυτά είναι εντός γάμου είτε είναι εκτός γάμου.

Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από επιστημονικές έρευνες όπως αυτή του Πανεπιστημίου Αιγαίου που αναφέρεται χαρακτηριστικά στο video. Αυτό που θέλουν να πετύχουν εκτός από την ενημέρωση της κοινής γνώμης πάνω στο θέμα της επιμέλειας των τέκνων μετά από ένα διαζύγιο σε αντιδικία, είναι και η νομοθέτηση της υποχρεωτικής Συνεπιμέλειας, του Ίσου Χρόνου και με τους δύο γονείς και της Εναλλασσόμενης Κατοικίας.

Δείτε το βίντεο

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει το Υπουργείο για την ενίσχυση των αγροτών που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, υπέγραψε από κοινού με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών,Θεόδωρο Σκυλακάκη την απόφαση με την οποία εγκρίνεται η πίστωση των προβλεπόμενων ποσών που θα κατευθυνθούν στους παραγωγούς λαϊκών αγορών και σπαραγγιών.

Συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, το ύψος του ποσού οικονομικής ενίσχυσης ορίζεται ως ακολούθως:

  • 500 ευρώ ανά παραγωγό πωλητή σε λαϊκές αγορές, του οποίου η δραστηριότητα διεκόπη λόγω της απαγόρεσης των μετακινήσεων από Περιφέρεια σε Περιφέρεια, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
  • 500 ευρώ ανά παραγωγό πωλητή σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η λειτουργία των οποίων ανεστάλη για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
  • 500 ευρώ ανά παραγωγό πωλητή σε λαϊκές αγορές, του οποίου η δραστηριότητα περιορίσθηκε λόγω τροποποίησης των όρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους παραγωγούς λαϊκών αγορών ανέρχεται στα 14.800.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τους παραγωγούς σπαραγγιών, το ύψος του ποσού ενίσχυσης ορίζεται σε 270 ευρώ/στρέμμα και το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους ανέρχεται στα 4.731.210 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι παραγωγοί οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά Αίτηση ενίσχυσης μέσω αντίστοιχης εφαρμογής του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση διασφαλίζεται η παροχή ρευστότητας προς τους παραγωγούς για την απώλεια εισοδήματος που υπέστησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνονται πλήρως και για μία ακόμη φορά οι δεσμεύσεις του κ. Βορίδη σχετικά με την ενίσχυση όλων των κλάδων του πρωτογενούς τομέα που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/voridis-egkrithike-i-pistosi-posoy-195-ekat-eyro-gia-enishysi-paragogon-laikon-agoron-kai-sparaggion

Συνάντηση με το προεδρείο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης είχε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου. Το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Κοζάνης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος για την προώθηση και ενίσχυση της μελισσοκομίας, καθώς και για τις δράσεις του.

Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως «πρόθεσή μας αποτελεί η στήριξη της μελισσοκομίας, καθώς αποτελεί έναν σημαντικό κλάδο του πρωτογενή τομέα. Η δημοτική αρχή στοχεύει στην ενίσχυση του κλάδου, εντάσσοντας τη μελισσοκομία στη λογική στήριξης των παραγωγικών τομέων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας ενόψει της μετάβασης στη μετά λιγνίτη εποχή. Θα σταθούμε αρωγοί στους παραγωγούς».

Στο περιθώριο της συνάντησης αποφασίστηκε η ενίσχυση της προβολής του κλάδου με προωθητική καμπάνια μέσω φυλλαδίων, καθώς και η από κοινού οργάνωση δράσεων για την  ενίσχυση του κλάδου.

ert.gr

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ορισμένες νέες λειτουργίες που θα δούμε σύντομα στα Android smartphones, με πιο ενδιαφέρουσα όλων αυτήν της ενημέρωσης και του εντοπισμού σεισμών σε όλο τον κόσμο.

Η νέα τεχνολογία ShakeAlert βασίζεται σε δεδομένα από σεισμογράφους σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να ενημερώνει τους χρήστες για το επίκεντρο των σεισμών αμέσως μόλις εντοπίζονται, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η αρχή γίνεται από την Καλιφόρνια και σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Techgear, το σύστημα της Google εκμεταλλεύεται το επιταχυνσιόμετρο που υπάρχει σχεδόν σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή με σκοπό να δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο εντοπισμού σεισμών. Σε περίπτωση που το smartphone “νιώσει” το πρώτο κύμα ενός σεισμού, τότε αποστέλει δεδομένα στον ξεχωριστό server της Google και εκεί γίνεται ανάλυση μαζί με τα σήματα που έρχονται από εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές από την ίδια περιοχή.

Άλλες προσθήκες έρχονται στην εφαρμογή προσβασιμότητας Google Lookout που πλέον υποστηρίζεται από όλα τα Android smartphones με έκδοση Android 6.0 ή μεταγενέστερη και τουλάχιστον 2GB μνήμη RAM, η δυνατότητα να γνωστοποιείς τη γλώσσα της συσκευής σου όταν πραγματοποιείς κλήση εκτάκτου ανάγκης, ούτως ώστε οι διασώστες να γνωρίζουν εξαρχής αν μπορείς να τους καταλάβεις ή όχι, η νέα εφαρμογή Calendar στο Android Auto και η προσθήκη της ενότητας Bedtime στην εφαρμογή Clock για όλες τις συσκευές Android (από 6.0 και μετά).

news247.gr

Η Μίνα Γκάγκα, συντονίστρια και διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής «Σωτηρία», μίλησε για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κοροναϊού, την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας είναι ραγδαία. 

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη μίλησε η Μίνα Γκάγκα, συντονίστρια και διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής «Σωτηρία», αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κοροναϊού, την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας είναι ραγδαία.

«Έχουμε τουλάχιστον έξι εμβόλια που είναι σε προχωρημένη φάση, στην τελική φάση των δοκιμών. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη Ρωσία, δεν έχω δει σχετικές δημοσιεύσεις. Νομίζω ότι γενικά οι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις φάρμακο αν δεν έχει κάνει όλες τις δοκιμές. Είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι για το τι δίνουμε. Θα εμβολιαστεί υγιής πληθυσμός, και πληθυσμός με προβλήματα υγείας αλλά όχι σε σχέση με τον κοροναϊό, άρα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Γενικά πιστεύω στα εμβόλια. Ελπίζω σε ένα εμβόλιο σύντομα, δεν ξέρω αν θα είναι το ρωσικό. Αυτή τη στιγμή στη γη ζούνε πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από όσοι έχουν ποτέ πεθάνει», σημείωσε η κ. Γκάγκα.

«Θα έχουμε αυξήσεις στα κρούσματα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Δεν είναι μόνο οι νέοι. Είχαμε τα κρούσματα από τις συγκεντρώσεις, από τις εστίες δουλειάς. Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους νέους. Όλοι πρέπει να συμπεριφερθούμε πολύ υπεύθυνα. Ο αριθμός των κρουσμάτων που νοσηλεύονται και διασωληνώνονται διπλασιάζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία», πρόσθεσε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα που έχουν παρθεί, και κατά πόσο μπορούν αυτά να ανακόψουν την πορεία της πανδημίας, η κ. Γκάγκα τόνισε ότι «οι περιορισμοί είναι αρκετοί αν όλοι συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα. Το να φοράμε μάσκα, να κρατάμε αποστάσεις. Δεν μπορούμε να είμαστε σε κοντινή απόσταση πολλή ώρα, ακόμα και με μάσκα».

«Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι ζορίζονται όταν φορούν τη μάσκα, αυτό είναι ψυχογενές. Η μάσκα δεν εμποδίζει την αναπνοή σε τίποτα. Πρέπει να τη φοράμε όλοι και οι άνθρωποι που έχουν αναπνευστικά προβλήματα δυο φορές περισσότερο. Αν αισθάνονται ότι πνίγονται, να κάνουν μικρές δοκιμές για λίγη ώρα, μέχρι να μάθουν να τη φορούν για πολύ. Αλλά σίγουρα δεν επηρεάζει την αναπνοή», τόνισε αναφορικά με τη χρήση μάσκας.

«Το πρώτο κύμα είναι αυτό που μας αυτό που μας καταλαμβάνει αιφνίδια και δεν ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. Τις πρώτες μέρες ξεκινήσαμε να νοσηλεύουμε και δεν ξέραμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι τώρα έχουμε κατασταλάξει στην επιστημονική κοινότητα, ως προς το τι πρέπει να δώσουμε στους ασθενείς που νοσούν από κοροναϊο», εξήγησε η ίδια.

Αναφερόμενη στα προβλήματα που μπορεί να μένουν σε κάποιον, και αφού ξεπεράσει τον κοροναϊό η κ. Γκάγκα σημείωσε ότι «μέχρι τώρα έχουμε δει γύρω στους 30 ασθενείς που επέστρεψαν στην κλινική για επανέλεγχο μετά από δύο μήνες, και δεν έχουμε προβλήματα με κανέναν. Όλες οι λοιμώξεις του αναπνευστικού κάνουν μακροχρόνια προβλήματα».

Σχετικά με το αν μένει ανοσία στον κορωνοϊό αφού κάποιος τον ξεπεράσει και κατά πόσο κινδυνεύουν οι νέοι, η κ. Γκάγκα αναφέρθηκε σε παραδείγματα νέων ανθρώπων που έχασαν τη μάχη με τον ιό. «Κανείς δεν είναι άτρωτος. Είναι επικίνδυνο και μπορεί να αρρωστήσουν και να πεθάνουν και νέοι. Απλά είναι πιο σπάνιο. Για τα αντισώματα, κάποιοι κάνουν και κάποιοι όχι. Δεν ξέρω αν θα ξαναρρωστήσουν. Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

in.gr

Αντίστροφη μέτρηση 21 ημερών για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής διορθωτικών δηλώσεων στοιχείων εμβαδού ακινήτων, με το υπουργείο Εσωτερικών να εμφανίζεται άκαμπτο σε νέα παράταση, παρά τη βροχή πιέσεων να μείνει ανοικτή η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος έως το τέλος του έτους.

in.gr

Μεγάλη ποσότητα σε μάσκες μιας χρήσης προμηθεύτηκε το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας και από σήμερα θα τις διαθέτει στο επιβατικό κοινό προς χρήση, σε εκείνους που δεν έχουν, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς κατά την διάρκεια παραμονής τους στα Λεωφορεία και μετά την αποβίβαση τους να τις ρίχνουν στους κάδους απορριμμάτων.

Η εφαρμογή του μέτρου αυτού κρίθηκε επιβεβλημένη, μετά την αύξηση, τελευταία, των κρουσμάτων του covid- 19, υποχρεωτική και για τους οδηγούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις μάσκες στους επιβάτες, μετά από ένα διάστημα χαλάρωσης των υγειονομικών μέτρων, και τη μη τήρηση τους από οδηγούς και επιβάτες. Επί πλέον, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας Θεόδωρος Καζαντζίδης, ξεκίνησε η απολύμανση σε όλο τον στόλο των Αστικών Λεωφορείων, κατά τις βραδινές ώρες, αν όχι καθημερινά, κάθε δύο ημέρες, προκειμένου να διαφυλαχθεί η Υγεία των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ωστόσο η επιβατική κίνηση παρουσιάζει αξιοσημείωτη πτώση, γιατί, ο κόσμος επηρεάστηκε από την πανδημία και περιόρισε τις μετακινήσεις του, ενδεικτικά κατά την περίοδο της καραντίνας το ποσοστό της μείωσης κυμάνθηκε στο 93% και σήμερα στα 2/3 πριν από την υγειονομική κρίση, ενώ, το ενδεχόμενο της περαιτέρω περικοπής των δρομολογίων θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα

Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όταν μια Δημοτική παράταξη εκφράζει άποψη για ένα γεγονός και τοποθετείται δημόσια
για τη στάση της Δημοτικής Αρχής, είναι πολιτική πράξη και έτσι κρίνεται από την κοινωνία.
Όταν αιρετοί ,που απαρτίζουν τη Δημοτική Αρχή απαντούν σε δημοσίευμα της
αντιπολίτευσης, μέσω Fb εστιάζοντας με διάθεση κακίας, είναι καιροσκοπισμός και πάντως
σφραγίζουν την ποιότητά τους.
Για άλλη μια φορά ,η Δημοτική Αρχή Σερβίων, (Η Δημοτική αρχή δεν είναι ένας …είναι
πολλοί) από τους συναδέλφους τους και από τους συνδημότες μας…Εμετρήθησαν,
εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς.
Λαζαρίτσα Σπυρίδου
Επικεφαλής «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

Η Αμερική δηλώνει δυσαρεστημένη γιατί μειώνουμε με τις πολιτικές κινήσεις μας, αλλά και
με τα σύμφωνα ΑΟΖ που υπογράψαμε με Ιταλία και Αίγυπτο, την γεωπολιτική αξία και το
γόητρο της Τουρκίας στη Μεσόγειο. Η Γερμανία δυσαρεστημένη επίσης γιατί δεν
ενημερώθηκε έγκαιρα πως θα υπερασπιστούμε τα εθνικά δικαιώματά μας. Οι Γάλλοι
δυσαρεστημένοι και αυτοί γιατί δεν συμφωνήσαμε για την αγορά των δυο φρεγατών. Ας
μην έχει αυταπάτες κανείς. Το ανέφερα και το μήνα Ιούλιο. Η ελληνική ομοψυχία, οι
ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η αποφασιστικότητα της ελληνικής Κυβέρνησης φέρανε τα
μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Υπενθυμίζω, τα γεγονότα στον Έβρο αλλά και την πρώτη
απόπειρα του ερευνητικού Oruc Reis. Αυτό πρέπει να πιστεύουμε πως θα συμβεί και αυτή
τη φορά. Που κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι η τελευταία πρόκληση των γειτόνων μας.
Ενημερώνουμε κάθε διεθνή παράγοντα για την αποφασιστικότητά μας ως προς την
υπεράσπιση των εθνικών δικαιωμάτων μας, αλλά τον Ερντογάν και την Τουρκία τον
αντιμετωπίζουμε πάντοτε μόνοι μας. Όπως συνέβαινε σχεδόν πάντοτε άλλωστε. Ίσως να
είναι καλύτερα έτσι. Άλλωστε, «με ξένα κόλυβα κηδεία δεν κάνεις» λέει εύστοχα ο λαός
μας. Η τουρκική οικονομία παραπαίει, συγκεκριμένα είναι στα χειρότερα των τελευταίων
τριάντα ετών. Ο Ερντογάν μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος έχει πάρει την κατιούσα
πολιτικά με αποτέλεσμα να στραφεί απελπισμένα στην άκρα δεξιά. Κάποιες κακές
γλώσσες μάλιστα στην Τουρκία αναφέρουν πως και το πραξικόπημα ίσως και ήτανε
φτιαχτό για ιδιοτελείς λόγους της Κυβέρνησης Ερντογάν. Αποτέλεσμα αυτού η φυλάκιση
πολλών επιλέκτων Τούρκων Αξιωματικών από το καθεστώς με αποτέλεσμα την στελεχιακή
αποδυνάμωση του τουρκικού στρατού. Η πολιτική πορεία του μοιάζει να είναι
προδιαγεγραμμένη. Το τέλος αυτής μένει να δούμε.
Το όραμα της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που φαντάστηκε προφανώς και μοιάζει
δύσκολα υλοποιήσιμο, μιας και δε μπορεί να συμβεί χωρίς το άνοιγμα που επιδιώκει προς
τη Μεσόγειο και τη Δύση και για να τα καταφέρει πρέπει πρώτα από όλα να υπερκεράσει
τα πρώτα ευρωπαϊκά σύνορα, αυτά της Ελλάδος. Τραγική σύμπτωση για την Τουρκία και
τον Ερντογάν… και αυτή την φορά, για τρίτη φορά, μετά την επανάσταση του 1821 και
τους Βαλκανικούς πολέμους, το Οθωμανικό όνειρο κινδυνεύει να τσακιστεί από τη μικρή
κατ’ αυτούς Ελλάδα. Αυτό φοβούνται, ξέρουν πως για να καταφέρουν την ενεργειακή
ανεξαρτησία τους, αλλά και τα μεγαλεπίβολα σχέδια της ανασύστασης της Οθωμανικής
Αυτοκτατορίας με πρώτο Σουλτάνο τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν πρέπει πρώτα από όλα να
υπερκεράσουν το «αγκάθι» που λέγεται Ελλάδα. Έχουμε καθήκον όλοι ως Έλληνες, να
είμαστε μια γροθιά και με ομοψυχία να στηρίξουμε την Κυβέρνηση μέχρι απόδειξης του
αντιθέτου, όπως θα στηρίζαμε άλλωστε κάθε Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει το σοβαρότερο
πρόβλημα όλων, αυτό της αμφισβήτησης της εθνικής ακεραιότητας και κυριαρχίας του
ελληνικού κράτους. Ζούμε ημέρες δύσκολες. Και στα δύσκολα οι Έλληνες ενωμένοι
πάντοτε τα καταφέρνανε. Έτσι θα γίνει και τώρα! Άλλωστε ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης,
τα είχε πει όλα μέσα από μερικούς στίχους. «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός
νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι
απαραβίαστος.
Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται».
Κάτανας Χάρης


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη στη στήριξη
του κ.Τριαντάφυλλου Μιχαλόπουλου, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από κεραυνό,
το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο χωριό Ελεύθερο Ά του Δήμου Γρεβενών.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Δασταμάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Τριγώνη,
βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020 στην κοινότητα για να δουν από
κοντά την ολοκληρωτική καταστροφή που, δυστυχώς, προκάλεσε η φωτιά στη διώροφη
οικία του 63χρονου ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του οικισμού.
Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο κ.Δασταμάνης, αφού πρώτα εξέφρασε την ανακούφισή
του που ο συμπολίτης μας είναι καλά στην υγεία του, είπε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα
βρίσκεται στο πλευρό του κ.Μιχαλόπουλου σε οτιδήποτε χρειαστεί ενώ αξίζει να
αναφέρουμε ότι ήδη δρομολογήθηκε από τη Δημοτική Αρχή μία έκτακτη οικονομική
ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες του συνδημότη μας, όπως ορίζει
η κείμενη νομοθεσία.
Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Μιχαλόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που ο
Δήμαρχος Γρεβενών έσκυψε προσωπικά και έμπρακτα στο πρόβλημά του, δηλώνοντας,
ωστόσο, πολύ τυχερός που την κρίσιμη ώρα δεν ήταν μέσα στο φλεγόμενο οίκημα.
Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για
την άμεση επέμβαση στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, στέλνοντας παράλληλα τις πιο
θερμές ευχαριστίες του στο Δήμο Γρεβενών για τη γρήγορη έναρξη της επούλωσης των
μεγάλων ζημιών που υπέστη η περιουσία του.

Σελίδα 1 από 623
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ