Νέα εθελουσία έξοδος για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ

 “Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά την νέα απόφαση του ΔΣ της εταιρίας.

Θέλω να συγχαρώ την ΓΕΝΟΠΔΕΗ, τον πρόεδρο της εταιρίας κ.Στάσση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που δούλεψαν για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Μέχρι να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα, όσοι συνάδελφοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες, μπορούν να απευθύνονται στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στα συνδικάτα τους και στα προσωπικά μας τηλεφωνά, για τις περεταίρω λεπτομέρειες του προγράμματος.

Τις προτάσεις μου για το πρόγραμμα, τις έχω καταθέσει στο ΔΣ, σύμφωνα και με την συνεργασία μου με την παράταξη μου και τα συνδικάτα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Επιμένω ακόμη και τώρα, που η νέα πρόταση είναι πολύ καλύτερη και των προηγούμενων και σε κάθε περίπτωση πραγματική εθελουσία και μη αναγκαστική, όπως εκείνη των 5000 ή απόλυση, ότι τα κίνητρα θα μπορούσα να είναι γενναιότερα και ότι στην εθελούσια θα έπρεπε βαθμιδωτά, να ενταθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα αυτοί των υποστηρικτικών υπηρεσιών και ακολούθως, των διασυνδεμένων νησιών, που ούτως ή άλλως θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Θα έπρεπε να προβλεφτεί επίσης, ειδικό ΒΟΝUS μετάθεσης και παραμονής για όσους θα παραμείνουν για τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ΤΡΕΞΟΥΝ οι νέες προσλήψεις, έτσι ώστε να καλυφτούν τα κενά και να αποκτήσει αξία η εθελούσια με την ανανέωση του προσωπικού”.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ