Αλαλούμ... με τα κρούσματα στην Κοζάνη: Είναι 53 ή έγινε |ανθρώπινο λάθος…"; 

By Ιανουαρίου 13, 2021

KAZANI ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ… Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη αναστάτωση και έντονη ανησυχία, έχει προκληθεί από το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου στην περιοχή μας σχετικά με τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων. Να θυμίσουμε πως επίσημα ανακοινώθηκε ο αριθμός των 53 κρουσμάτων κάτι που αμφισβητείται από διάφορους φορείς ακόμη και πολιτικούς της περιοχής.

Το “Θ” μίλησε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Χάρη Τσεβεκίδη, ο οποίος μας είπε πως έχει διαφορετική πληροφόρηση δηλαδή για 15 κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης. “Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε τι ακριβώς έγινε¨, σημείωσε.

Εν το μεταξύ ο εμπορικός κόσμος “βράζει” καθώς το βράδυ της Τρίτης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για “μια καλοστημένη θεατρική παράσταση που δυστυχώς εμείς οι μικρομεσαίοι έχουμε το ρόλο του κομπάρσου. Το μαρτύριο της σταγόνας όπου η άρση του Lockdown μετατίθεται από βδομάδα σε βδομάδα”. Οι έμποροι όπως τονίζουν απαιτούν: “από τις 16 Οκτωβρίου μια επίσημη ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με την αναφορά των καθημερινών κρουσμάτων. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα; ΣΟΒΑΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ όμως!! Πολλά ζητάμε μετά από τρείς μήνες σκληρού Lockdown; Εμείς δεν έχουμε δικαιώματα;”. Τέλος, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία σε πολύ υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Κασαπίδη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ενώ οι δήμαρχοι των τριών υπό αυστηρό lockdown δήμων κάνουν με ιδιαίτερη έμφαση λόγο για τουλάχιστον 30 κρούσματα του SARS – COV 2, τα οποία ανακοινώθηκαν ετεροχρονισμένα την Τρίτη από τον ΕΟΔΥ, αλλά αφορούν πολύ περασμένο χρονικό διάστημα.

Θανάσης Τέγος

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ