Αντάμωμα… πολιτιστικών συλλόγων εν μέσω κορονοϊου με πρωτοβουλία του συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης

By Σεπτεμβρίου 15, 2020

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, άνθρωποι που ασχολούνται με τον πολιτισμό συναντήθηκαν, συζήτησαν, κατέθεσαν σκέψεις και προβληματισμούς, και αντάλλαξαν απόψεις. Κοινή ανησυχία όλων: το μέλλον, η λειτουργία των συλλόγων. Οι σύλλογοι που αντάμωσαν:
Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης, ο Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης, Γρεβενιωτών, Φίλοι της Παράδοσης, Πρωτοχωρίου, Σύλλογος Σαμαριναίων ΚοζάνηςΣύλλογος Αγίου Αθανασίου, Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, Πολιτιστικός Ζεπ, Αιμοδοτών, Αντάμωμα, Πολιτιστικός Συλ Πλατάνια, Λευκόβρυσης, Σ.Μ.Κ Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης, Βοιωτών Κοζάνης, Εκπαιδευτικών Κοζάνης, Αριστοτέλης, Κρεβατάκια, Πτελέας, Κόζιανη, Κουβουκλιωτών, Κρητών, Μακεδνών και Ηπειρωτών.

Η κα Καμίτα πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης ανέφερε: “Μια ιδιαίτερη βραδιά για τον σύλλογό μας, που "ξαναζωντάνεψε" μετά τόσο καιρό σιωπής, σήμερα, που είναι και η ημέρα Εθνικής Μνήμης και τιμής των προγόνων μας! Ακόμη είναι η ημέρα, που πριν 7 χρόνια συναντηθήκαμε το πρώτον λίγοι Μικρασιάτες, άγνωστοι μεταξύ μας και δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ μέχρι σήμερα, αντίθετα η παρέα μεγάλωσε και γεννήθηκε ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης!
Σημαδιακή ημέρα τελικά η 14η Σεπτεμβρίου! Ελπίζω και σήμερα να γεννηθεί κάτι μεγάλο και αξιόλογο, η παρέα να μεγαλώσει κι έτσι να μοιραζόμαστε τις δυσκολίες μας, τις ανησυχίες μας και να απολαμβάνουμε τις δημιουργικές στιγμές μας.
Αν έτσι προχωρήσουμε με πνεύμα συνεργασίας, κερδισμένος θα είναι ο τόπος μας, τα παιδιά μας!
Ευχαριστώ τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Δ.Σ. του συλλόγου μας όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Συνεχίζουμε!!! Ο Πολιτισμός μας ενώνει”. 

Θανάσης Τέγος

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ