« Η ΕΝΩΣΗ » Αιφνιδιασμός χωρίς διάλογο’

Αιφνιδιασμός και όχι διάλογος είναι αυτό που βλέπουμε από την σημερινή κυβέρνηση, έπειτα από τη χθεσινή ανακοίνωση τύπου του ΥΠΕΝ, η οποία θα περιορίζει τις προνομιακές… εκπτώσεις που έχουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Κύριε υπουργέ πάτε να καταστρατηγήσετε κάτι που προβλέπεται από την ΕΣΣΕ του 1991 και αυτό συνεπάγεται σε μείωση μισθού.
Ως πότε οι εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ θα πληρώνουν τις λανθασμένες πολιτικές, όταν από το 2010 έως σήμερα έχουν δεχτεί μειώσεις που αγγίζουν τα 6 δις, δηλαδή πάνω από 55%.
Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ κάτω από αντίξοες συνθήκες (χειμώνα - καλοκαίρι), ακόμα και με κίνδυνο την ζωής τους, το αποδεικνύουν τα (εργατικά δυστυχήματα) δίνουν τον αγώνα τους, για να έχει ρεύμα και το πιο απόμακρο σημείο στην χώρα.
Αυτό που χαρακτηρίζεται ως «προνόμιο» κύριε υπουργέ, δεν συμβαίνει μόνο στην ΔΕΗ, αλλά κάθε μεγάλη εταιρία δίνει μπόνους στου εργαζόμενους τους.
Επειδή αντιλαμβανόμαστε ως εργαζόμενοι καλύτερα από τον καθένα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρία και έχουμε συμβάλει στο μέγιστο, καλό θα ήταν για την διάσωση όπως λέτε της ΔΕΗ, να ξεκινήσετε από τα οφειλώμενα που αγγίζουν τα 2,9 δις, τους δημόσιους οργανισμούς, τους παραγωγούς των ΑΠΕ και των λοιπών ανταγωνιστών της εταιρίας.
Τo Σωματείο “ΕΝΩΣΗ” θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε συνεργασία με την ομοσπονδία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, θα δώσουμε τον αγώνα μας να το αποτρέψουμε.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ