Αλλάζουν ρότα τα αδέρφια Καπετάνου και δε ρίχνουν την Κοζάνη στα βράχια

Tα αδέρφια Παντελής και Κώστας Καπετάνοςδεν θα κάνουν τελικά πράξη αυτά που ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες.

Να αποσύρουν δηλαδή την ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας εάν δε βρεθεί κάποιος να αναλάβει το οικονομικό βάρος των από δω και πέρα υποχρεώσεων της.

Μπορεί να μη ενδιαφέρθηκε πλην Στέλιου Μιχούλα και ένας ακόμη εργολάβος, κανείς άλλος αλλά όπως μαθαίνουμε Παντελής και Κώστας θέλουν να συνεχίσουν έως τον Δεκέμβριο και ταυτόχρονα θα έχουν ανοιχτή γραμμή και ανοιχτές πόρτες σε όποιον η όποιους ενδιαφερθούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια .

Το είχαμε γράψει από την αρχή ότι ήταν μεγάλο λάθος έτσι όπως προσπάθησαν οι ιθύνοντες της ομάδας να ζητήσουν τη στήριξη του κόσμου

Ποτέ δεν είναι αργά όμως .

Μεγάλο στοίχημα θα είναι να πειστεί ο φίλαθλος κόσμος που λέει πως νοιάζεται για την ομάδα και να βοηθήσει .Όχι με λόγια αλλά με πράξεις

 

η ανακοίνωση της ομάδας

Συνεχίζουμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον επίσημο για την στήριξη στην ομάδα μας, συνεχίζουμε κανονικά την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής κατηγορίας και Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις μας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ