Και η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης …θύμα του lockdown στην Κοζάνη!!! - Ζήτησε αναβολή της 1ης αγωνιστικής

Λόγω των περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει δυσλειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΠ όσον αφορά την προετοιμασία της. Τέσσερα φιλικά προγραμματισμένα έχουν αναβληθεί με την ομάδα να έχει πέσει κι αυτή θύμα του Κορονοϊού.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες της ΑΕΠ ζήτησαν με έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή SL2-FL να αναβληθεί το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής και με επιφύλαξη για συνέχιση αναβολών των παιχνιδιών της. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε ο Νομός Κοζάνης θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και στο ποδόσφαιρο.

Εν τω μεταξύ εδώ και λίγες ημέρες είναι στον αέρα το καινούριο πολύ όμορφο και λειτουργικό site της ομάδας 

 

Έρχεται κι άλλη ενίσχυση από το εξωτερικό 

Όπως μάθαμε οι συζητήσεις των υπευθύνων της ΑΕΠ με έναν "ξένο" ποδοσφαιριστή είναι σε καλό δρόμο και ίσως τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία .

Η ανακοίνωση της ομάδας 

Συμπάσχει και η Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ μαζί με τον υπόλοιπο πληθυσμό της περιοχής μας.

Σε μια φάση που η ομάδα μας, έδειξε ότι βρήκε ρυθμό, κάτι που φάνηκε εξάλλου και στο τελευταίο φιλικό με τον Θεσπρωτό, ήρθε η ξαφνική επιβολή του lockdown για το Νομό Κοζάνης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ολική δυσλειτουργία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις που δυστυχώς δημιουργούν ατελείωτα προβλήματα, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Η υγειονομική κρίση και η αντιμετώπιση της διασποράς της νόσου του covid-19 αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.

Για αυτό ας ακολουθήσουμε όλοι και όλες πιστά τις οδηγίες των ειδικών, για να επιστρέψουμε μια ώρα αρχύτερα στην κανονικότητα.

Η Α.Ε.Π., ζήτησε με αίτημα της στη διοργανώτρια αρχή SL2-FL, να μην αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με τolockdown που ισχύει στην πόλη μας ελέω covid-19, αίτημα το οποίο και έγινε αποδεκτό.

aepfc.gr

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ