ΕΠΣ Καστοριάς: δωρεάν συνδρομές, συμμετοχές , το κόστος εντύπου μεταβολών και το κόστος επανέκδοσης/αντικατάστασης όλων των δελτίων!

Σε μία δύσκολη χρονιά εκ' των πραγμάτων για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, λόγω COVID – 19, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς σε μια προσπάθεια να καλύψει ένα μέρος από τα λειτουργικά έξοδα όλων των ομάδων πήρε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα στήριξης, ώστε τα σωματεία  να μειώσουν τα πάγια έξοδα τους και να μηδενίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ένωση.

  Μετά από απόφαση της Ε.Ε της ΕΠΣ η συνδρομή των ομάδων προς την ένωση τα παράβολα συμμετοχής στα Πρωταθλήματα και στο Κύπελλο της ΕΠΣ για Α' , Β' κατηγορία και τμημάτων υποδομών, καθώς και το κόστος εντύπου μεταβολών, το κόστος επανέκδοσης/αντικατάστασης όλων των δελτίων που βρίσκονται στην δύναμη των σωματείων  θα είναι ΔΩΡΕΆΝ.

 Από την πλευρά της εκτελεστικής επιτροπής γίνεται γνωστό ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα οικονομικής στήριξης και ελάφρυνσης προς όλα τα σωματεία, θα ανακοινωθούν στην διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και κυπέλλου.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ